За комплекса

Добре дошли във величествената Рила планина и в Kомплекс Игъл Рок – село Бели Искър !
Целогодишна почивка за вашето семейство и приятели !
Комплексът ce намира на най-хубавото място в Бели Искър, на пътя за Боровец на 7 км от курорта, 12 км от курорт Мальовица, на 7 км от Самоков и на на 72 км от София. Комплексът e оформен в три корпуса, с четири етажа, с голяма и добре оформена градина отпред и паркинг в задната част на сградата . Във всяко от крилата на комплекса има асансьор, който осигурява лесен достъп до всеки един от апартаментите.

Ние разполагаме с луксозно завършени и обзаведени апартаменти с модерни мебели вприятни топли цветове , кухненски боксове, оборудвани с всичко необходимо – хладилник, керамични котлони и вградена фурна, микровълнова печка, тостер, кана за топла вода,тенджери и тигани, чинии, чаши, вилици, лъжици.
В апартаментите има също ютия и дъска за гладене, прахосмукачка, цифрова телевизия. Всички апартаменти имат обширни тераси с великолепни изгледи към Рила планина.

В зоната на лоби, рецепция, градина и ресторант безжичен интернет е на разположение на посетитетлите.
Комплексът разполага с Фитнес зала, Mасаж , Парна баня, Сауна, Детски външен кът, Билярд.
Игъл Рок предлага ски училище и ски оборудване, денонощна охрана, рецепция.

Добре дошли в Игъл Рок Комплекс !
Ние ще осигурим вашето спокойно и приятно прекарване, далеч от шумният и забързан свят.
Докоснете красотата на българската природа и тук ще откриете тишина, спокойствие, уют, доверие, дискретност и…… ниски цени !

Село Бели Искър се намира в подножието на връх Мусала, на 1130 м
надморска височина , с невероятна природа и е на най-стратегическото място в Рила. От тук тръгват атрактивни маршрути до връх Мусала с надморска височина 2 925 м – най-високият връх на Балканския полуостров, Мальовица, хижа Вада, Седемте рилски езера, Чакър войвода, Ястребец, хижа Грънчар, двореца Царска Бистрица и Боровец.
Най -голямата забележителност в Бели Искър е национален парк “Рила”. На 1 км над селото започва “Централен Рилски резерват”. Той е най-големият в България и един от най-големите в Европа. Създаден е с цел да се съхранят горски, субалпийски екосистеми, образуващи уникален природен комплекс. Площта на резервата е 12 393,7 ха и обхваща значителна територия около Бели Искър и връх Мусала.
Неговата обширност е отбелязана с маркировка. Парка е направен така,че туристите да могат да разгледат всичко,построени са 8 моста,които имат свое име и малко подмостче,също така и от първият мост започва и така наречената Еко пътека – Бели Искър, която преминава през всяко мостче и всяка забележителност на парка,една от която е Визуалната площадка.Тя е изградена в гората,направени са стълби,които минават през скали и стигат до място със страхотен изглед,което наистина изглежда като площадка,оградено разбирасе с дървен парапет. Еко пътеката минава през нея,слиза от другата страна, прекосява пътя,навлиза в другата страна на гората и минава през друга забележителност в парка,а именно направен в гората заслонр ,там туристите могат да се скрият от внезапно настъпила буряр ,заслона си има пейки. От там пътеката стига до КПП на парка,където денонощно се охранява от паркова охрана.
Забележителностите в парка са много, но няма по забележително от дивите животни,които могат да се видят по всяко време в парка.Те са защитени,също така и растениятя,има и защитени видове,записани в червената книга. Навсякаде в парка са построени масички с пейки,за да могат туристите да се настанят удобно, също така и специални места за палене на огън,които са отбелязани с маркировка и ако не бъдат спазвани се налагат глоби. Всеки трябва да види тази красота,но и да я пази.Посетете това място,няма да съжалявяте!

© 2018 Eaglerock. Всички права запазени. уеб дизайн