Тенис клуб и летни дейности

Тенис клуб Боровец ви кани да се насладите на радостта от игра на тенис в свежия планински въздух на боровата гора. Клубът е отворен за всички  – на всяка възраст и способности – не се изисква клубен достъп.
Работно време – всеки ден 09:00 – 20:00 ч. от май до октомври.
Тенис клуб Боровец е на около 5 минути с кола от центъра на Боровец, разположен по пътя за Костенец до вилно село Ягода.

Искаме да се насладите на спорта, който всички обичаме. Ето защо ние използваме само най-добрите материали за нашия обект. Целта ни е да осигуряваме първокласни и запомнящи се преживявания всеки път, когато отбелязвате точки. Тенис кортовете са идеалното място за бърза доза здрав Адреналин на открито, но все пак далеч от шума и суетата на градския живот.

Можете да резервирате корт, оборудване и индивидуални уроци.

Нашият приветлив персонал ще се погрижи да получите всичко, от което се нуждаете.

Цени :

-1 час урок с инструктор – 25лева;                -наем на корт за 1 час – 20лева ;

-наем на екипировка- 7лева ;                         -сезонна ВИП карта  за наем на корт – 380 лева.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦ И И
+359 889 631 114

Д ж и п    С а ф а р и !

  • Целодневен тур – тръгване от „Игъл Рок“ в 9:30ч с офроуд преход с джип през живописни местности , няколко високопланински селца , прекосяване на реки и много планински забележителности. Пристигане на лифт-станция „Седемте езера“ в 12:00ч. ; пешеходен обход на езерата-около 2 часа.Тръгване за Бели Искър към 14:30ч.  По желание може да се осигури и планински водач!
  • Полудневен тур – тръгване в 9:30 от „Игъл Рок“ с джип за няколко часова обиколка из ловните хижи на царя – „Ситняково“;“Саръгьол“ , обход на местността „Черната скала“;екстремен преход през планината до Еко пътеките на с.Бели Искър в Национален парк „Рила“!
  • Кратък тур-тръгване по желано от вас време и включва двучасова екстремна обиколка в планината!-

-По желание към сафарито можете да се насладите още и на : Езда на расови коне от различни породи ; Риболов ; Барбекю , приготвено на огън , а храната е обилна и включва свежи салати , меса , печени зеленчуци и безалкохолни напитки!!!

Парк „Крайречна зона“ ; Парк “Лаго“ ; Въжен град ; Цари Мали град са само част от местата ,които можете да посетите !!!